Здравейте! Добре дошли в Olimpbg Email: sales@olimpbg.bg  

Суроватъчен Протеин

АКО ИМАТЕ НАМЕРЕНИЕ ДА КАЧИТЕ МУСКУЛНА МАСА, ИМАТЕ НУЖДА ОТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИНВ olimpbg работят професионални спортисти, които са напълно наясно как може да се повиши способността на тялото да изгражда мускулатура. При нас ще откриете суроватъчен протеин с доказано качество и гарантиран произход. А това е от огромно значение, когато избирате фитнес продукти. Производителите, на които екипът ни се доверява, са доказали се на пазара от много години насам. Освен  разнообразие от суроватъчен протеин в портфолиото ни са включени и аминокиселини, таурин, креатин, както и всички останали суплементи, които са ви нужни, за да създадете тялото, за което сте мечтали и за което ще ви завидят.
Свържете се с нас за индивидуална консултация за приема на закупения от вас продукт.

Какво представлява хранителната добавка суроватъчен протеин. Тя е един от най-популярните на пазара, безвреден е и за производството ѝ се ползва мляко. Основната му дейност е свързана с мускулно възстановяване и покачване на мускулната маса от чист вид.
Със суроватъчен протеин се подобрява регенерирането на мускулна тъкан. Той има свойството да тонизира организма и да намали вероятността от нежелана мускулна треска. 

Добавката суроватъчен протеин има и редица други позитивни качества. Тя работи за по-добрата дейност на черния дроб и има позитивно влияние върху нормалното състояние на кръвното налягане. Суроватъчен протеин благоприятства защитните способности на клетката и по този начин подобрява имунната система на организма. Организмът усвоява добавката бързо и лесно, което неутрализира възможна тежест в стомаха. Самата храносмилателна система се среща трудности при обработката на суроватъчен протеин.

Olimpbg не просто е официален и оторизиран дистрибутор на много реномирани марки суроватъчен протеин. Ние сме успешен бизнес и търсим партньорства и възможности за разрастване на нашата дейност както в чужбина, така и България. Ако имате интерес към предлагането на  хранителни добавки, ви препоръчваме да се запознаете подробно с нашата affiliate програма.


Няма продукти в тази категория.

home1-policy-1

Безплатна Доставка

За поръчки на стойност над 50лв

доставката е безплатна в случай че

продуктите не са намалени.

back to top