Здравейте! Добре дошли в Olimpbg Email: sales@olimpbg.bg  

Казеинов Протеин

Казеинов Протеин

В olimpbg работят активни спортисти и професионалисти. Ето защо ние много добре знаем какви са нуждите на трениращото тяло, в което мускулите са в постоянно натоварване и растеж. Ние можем да ви консултираме за приема на казеин и другите, бързоусвоими протеини и знаем къде и кога всеки един от тях е подходящ за употреба. За разлика от аминокиселините с разклонена връзки (BCAA) казеинът е бавноусвояем антикатаболитен протеин, който съдържа глутамин и в същото време има ниско съдържание на въглехидрати.

Казеин се приема не непосредствено преди или след тренировка. Поради неговото забавено усвояване той е предназначен за употреба през останалата част от деня. Някои вариант на казеин са предназначени за преди лягане. Протеинът казеин е от изключителна важност, защото е силно препоръчително да има и бaвeн пoтoĸ нa aминoĸиceлини и бeлтъчини зa изтoщeнитe мycĸyли дългo вpeмe, cлeд ĸaтo сте приключили с тренировката и активното физическо натоварване е преустановено. По този начин предотвратявате възможни катаболни процеси поради глад или недостиг на протеини. Причината за това е далеч по-бавната усвоимост на качествения казеин.

Tъй ĸaтo ĸaзeин протеините ca pH-чyвcтвитeлни, те влизат в реакция със стомашните киселини и се трансформират в гел. Ето защо времето за разпад на казеин на аминокиселинни субкомпоненти е двойно, ако го сравняваме със суроватъчните или пък другите видове протеини. 

В olimpbg можете да закупите казеин на изключително изгодни цени, който в същото време е с доказан произход и гарантирано качество. Нещо, с което много малко магазини могат да се похвалят. Освен професионална консултация при нас ще получите и безплатна доставка при поръчка над 50 лв. на продукти без отстъпка.

И като казахме отстъпка – високото качество на продуктите в нашето богато портфолио като казеин, глутамин, аргинин, таурин и други не означава, че при нас няма да откриете атрактивни промоции.


Няма продукти в тази категория.

home1-policy-1

Безплатна Доставка

За поръчки на стойност над 50лв

доставката е безплатна в случай че

продуктите не са намалени.

back to top