Здравейте! Добре дошли в Olimpbg Email: sales@olimpbg.bg  

Product Detail

Olimp Nutrition | L-Glutamine 0.250g

0лв.
  • Производители Olimp Sport Nutrition
  • Код на продукта: 002
  • Наличност: В наличност

Тагове: Глутамин

Olimp Nutrition | L-Glutamine 0.250g

OLIMP L-GLUTAMINE е продукт, съдържащ 100% чиста фармацевтична, микронизирана форма на глутамин - аминокиселина, открита във високи концентрации в мускулите и плазмата. Глутаминът е най-важната аминокиселина за адаптиране на мускулната тъкан. Той съхранява органичния азот, допринасяйки за положителния азотен баланс. Той разпределя аминови групи за трансаминация и в крайна сметка за мускулен протеинов синтез. Глутаминът представлява над 60% от свободните аминокиселинни запаси в мускулните клетки и над 20% от аминокиселините, открити в организма. Микронизираният L-глутамин е форма, която е по-лесно абсорбируема и много по-активна от традиционния глутамин и глутамин пептид. OLIMP L-GLUTAMINE-микронизиран увеличава растежа на здравината и чистата мускулна маса; има мощно анти-катаболитно действие, инхибира активността на лизозомните ензими, които разрушават мускулните протеини; тя се трансформира в глутатион и повишава нивото на това вещество до 40%. Като антиоксидант, глутатионът стабилизира лизозомните мембрани и инхибира освобождаването на катаболни лизозомни ензими; като транспортер за аминокиселини в гама-глутамиловият цикъл, улеснява синтеза на протеини и допринася за положителния азотен баланс; увеличава хидратацията на клетките и мускулните гликогенни храни; повишава нивата на растежния хормон; понижава нивото на кортизола; ускорява редукцията на мастната тъкан; поддържа имунитета, облекчава симптомите на умора; и намалява нивото на млечна киселина. Предназначение: за спортисти със сила и издръжливост, особено за тези, които изграждат мускулната си маса.

Препоръчителен Прием 

Препоръчителна употреба: Вземете 4 g прах 2-3 пъти на ден - преди закуска, след тренировка и преди сън. Добавете 4 g (1½ лъжици) прах към 100 ml вода.
Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна и балансирана диета.Не е подходящ за деца и младежи. Дръжте далеч от деца.

Хранителна Информация 

Състав: 100% L-глутаминов прах.

Nutrition declarationPer 1 portion (4g)Per 3 portions (12g)Per 100g
Energy68 kJ / 16 kcal204 kJ / 49 kcal1699 kJ / 406 kcal
Fat
of which saturates
0 g
0 g
0g
0 g
0 g
0 g
Carbohydrate
of which sugars
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein0 g0 g0 g
Salt0,01 g0,02 g0,13 g
L-glutamine4 g12 g100 g

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
home1-policy-1

Безплатна Доставка

За поръчки на стойност над 50лв

доставката е безплатна в случай че

продуктите не са намалени.

back to top